0 0
Read Time:47 Second

B1908 Union

6 – 0

Vi spillede en rigtig god kamp, hvor vi spillede bilden rundt. Alle afleverede bilden kort efter de fik den og alle gjorde sig spilbare. Dette resulterede at Weber blev spillet fri og kunne score. Lennarth blev skiftet ind og kort efter skød han bolden i mål. Senere fik vi bolden på tværs og Weber fik prikket bolden til Lennarth som scorede. Efter lidt tid fik vi et contra angreb, hvor Lennarth fik en friløber og scorede sikkert. Efter pausen fortsatte det gode spil og vi fik er hjørne. Benny gik ud for at sparke og lagde den perfekt til Webers hoved som headede den sikkert i mål. Vi fik endnu en contra og det var igen Lennarth der fik en friløber og Jaco løb med og Lennarth lod som om han ville spille og fikserede målmanden og trillede den roligt i mål.

Det var det bedste vi har spillet længe
Nørlev

 

 

Besøg6
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %