0 0
Read Time:39 Second

Viktoria B1908

1 – 3

Vi vandt 3-1
Vi spillede godt sammen det meste af kampen. Vi angreb og bolden blev spillet ud til Jaco som løb mod mål og lavede et flot indlæg som endte med at gå i mål. Derefter bølgede spillet frem og til bage. Vi fik er hjørne som Benni lagde glat ind til Lennarth som satte foden på og bolden gik i mål. I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, men efter er godt angreb fik Viktoria scoret.
Vi havde er par farlige forsøg som ikke gik ind, men havde godt styr på Viktoria. Vi spillede bolden op til Weber som lavede en præcis aflevering til gårdmand som løb ned og scorede tul 3-1. Derefter spillede vi bolden rundt til kampen var slut
God weekend
Nørlev

Besøg7
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %