0 0
Read Time:3 Minute, 25 Second

8Maj

Snart er der måske gang i fodbolden igen?

Vi tripper jo alle sammen efter at komme i gang igen, spille noget fodbold og møde kammeraterne i klubben. Der er jo tegn på, at det måske snart kan lade sig gøre, og muligvis allerede fra d. 11. maj. Det vil jo være dejligt, men vi må vente og se.Når der meldes noget ud fra myndighederne, må bestyrelsen finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre i B1908. Det bliver desværre ikke fodbold, som vi kender det, men sandsynligvis ud fra de coronavirus-foranstaltninger, vi efterhånden kender så godt, i første omgang. B1908 vil naturligvis følge myndighedernes og DBU’s anbefalinger.Man kan på holdene altså ikke bare gå i gang, men skal have klarmelding fra bestyrelsen (eller den lille coronagruppe, vi nok nedsætter). Der er mange organisatoriske ting, der skal på plads først.Som man kan se i DBUs såkaldte protokol, er der mange hensyn, der skal iagttages – også en del temmelig besværlige og uhensigtsmæssige – men det bliver formodentlig vilkårene, hvis vi vil i gang:https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2020/maj/dbu-laver-corona-regler-forud-for-aabning-af-dansk-fodbold/https://www.dbukoebenhavn.dk/media/16495/protokol-for-dansk-fodbold-corona-krisen-2020.pdfBestyrelsen følger naturligvis dette, og der vil blive meldt noget ud, så snart vi ved mere.Bedste boldhilsner til alle.Bestyrelsen/Jens Henrik

Fra B1908 Facebook side Boldklubben 1908 – officielle
Genåbning på vej ?DBU har fremlagt deres oplæg til hvordan landets fodbold klubber kan komme lidt i gang igen. Nu er det op til myndigheder og regeringen at tage stilling til om sporten er en del næste fase af genåbningen af Danmark.Du kan læse hvad der konkret foreslås for at sikre sundhedsmæssigt forsvarlig træning på vedlagte link.B 1908’s Ungdomsudvalg mødes tirsdag og Bestyrelsen på torsdag for at finde ud af om og hvordan vi kan komme i gang igen med den slags forholdsregler. Vi minder også lige om at både ny og gammel kunstbane er lukket af myndighederne – både for organiseret såvel som privat træning eller leg og beder alle respektere dette. Læs her
Hilsen H

Fra B1908.com (opdateret den 8 April)

Statsminister Mette Frederiksen talte mandag aften til den danske befolkning og meddelte, at udviklingen i smitten med coronavirus er stabil, og at myndighederne derfor arbejder på en kontrolleret og gradvis genåbning af det danske samfund.

Statsministeren var meget klar i sin melding. Den første lille åbning af det danske samfund gælder ikke foreningslivet. Det skal holdes lukket frem til den 10. maj, da forsamlingsforbuddet over 10 personer også er forlænget hertil.

  • Vi ville selvfølgelig allerhelst i gang med at spille fodbold igen lige efter påske. Ingen tvivl om det! Solen skinner, græsset er grønt og alle os, der elsker fodbold, har nu i lang tid glædet os til at komme i gang med forårssæsonen. Men statsministerens melding er klar. Foreningslivet skal holdes lukket frem til den 10. maj. Og det gælder naturligvis også alle fodboldaktiviteter i fodboldklubberne, udtaler Bent Clausen, næstformand i DBU for bredden.

Følg med på lokalunionernes hjemmesider

De helt konkrete udmeldinger om, hvad der sker med turneringer og lignende vil komme på hver enkelt lokalunions hjemmeside så hurtigt som overhovedet muligt.

  • Det er en stor udfordring for hele fodbold-Danmark at håndtere denne sundhedskrise. Vi kan desværre ikke endnu lade alle de glade fodboldspillere spille med og mod hinanden og alle de entusiastiske tilskuere nyde spillet. Vi arbejder i alle lokalunioner benhårdt på planer for, hvordan vi får sat gang i fodbolden igen, når vi får grønt lys af myndighederne, udtaler Lars Albæk, formand for DBU Bredde.

Store forsamlinger forbydes indtil september

Det er på nuværende tidspunkt endnu uklart, hvad der kommer til at ske med større fodboldarrangementer, der er planlagt frem til den 31. august. På pressemødet fortalte statsministeren nemlig, at store forsamlinger af mennesker vil være forbudt til og med august. Dette kan få stor betydning for forskellige fodboldarrangementer hen over sommeren. Det er dog endnu uvist, hvordan disse begivenheder vil blive påvirket, men så snart der er nyt, vil der også blive meldt ud om dette.

Besøg18
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %