0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

2 -1

Ja så lykkes det endelig efter de sidste kampe har været så tæt på at vinden , idag gjor vi det så som hold , der blev kæmpet over hele linie , og en dejlig posivtiv stemning , vi kom godt nok bagud 0-1 , men vi kom til vores chancer,og spillet boldet flot rundt nogle gangen. Steen Weber (Vores Usa Boy) scorer til 1-1 , Før Claus Brandmand fik scorer til 2-1 . Så havde de chancen med der ramte de stolpen, så heldet var med os for en gangs skyld . Men vi kunne have lukket kampen.Og den fede taktik vi brugte med at skifte ud på midtbane hver gang en var træt gav bonus. TILLYKKE DRENGEN FLOT .OG RIGTIGT GOD SOMMER (PS.DA JEG NU HOLDER EN LILLE PAUSE FRA BOLDT , SÅ HÅBER JEG VI SE PÅ AMAGER STRAND TIL KMD HVOR I KOMMER OG STØTTER MIG OG JIM , MOGENS , LENNART ,EDDIE , NICK. MERE INFO SNART OM DET!)

Holdet som det så ud

Søren R

Bo P , Erik , Bo R ,Frank M ,

Steen W , Egon , Claus J , Morten , H

Tilskurer 2 Ole E & Lars (Greve)

Mål scorer Steen W & Claus J

HUSK SOMMER TRÆNING SMS BLIVER SENDT RUNDT OM SØNDAGE (ELLER GOD SOMMER FERIE TIL ALLE SES HILSEN H)

Søren R , Bo R , Bo P ,Madsen , H , Jakob , Erik , Egon (Flerer kommer

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %