0 0
Read Time:52 Second

6 – 1

Holdet var Erik , Claus J , Bo P ,Bo R ,Bo J ,Egon, Lennart , Steen W, Jim , H

BK Fix vs B19808: Udeholdet havde fikset det således, at kampen først kunne starte med et kvarters forsinkelse, da dommeren var optaget af fuldstændig ligegyldig kvindekamp på tilstødende bane. Usportsligt at stresse vores kampklare hold på denne baggrund.! Måske derfor tilfaldt kampens første mål hjemmeholdet. Men med vanlig gejst fik H udlignet på et velplaceret skud i det lange hjørne. Nogle mente det var et kikset indlæg, men os der kender H ved bedre! Udligningen satte ekstra skub i vores kombinationsspil, og Jim kunne have lobbet bolden over den fremadstormende målmand, men de seneste ugers fitnesstræning, havde åbenbart tappet staklen for kræfter: ramte bolden med sålen i stedet! Som kampen skred frem, fik hjemmeholdet scoret nogle fuldstændig latterlige mål! Lennart havde i 2. halvleg et godt hovedstød på overlæggeren, men nærmere kom vi ikke på scoring. I hjemmebanedommerens tillægstid, fik værterne lov at score til slut stiilingen 6-1! Tak til Jim for Referat 🙂

Besøg7
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %