0 0
Read Time:39 Second

0 – 4

Lørdag den 1-10

Kort referat , vi tabte igen godt nok lidt for stort end vi havde fortjent holdet 0-1 i rigtigt lang tid , vi har et par chancer Bla. andet Bjarne Fey med hæle , Men vores målmand Steen Mikkelsen (fdejligt at se ham tilbage på holdet igen )

holdet var Steen M , Bo R , Erik , Egon , Claus J , Jim , H , Lennart , Bjarne Fey (tak fordi du gider hjælpe os) dommer Søren R

Tilskurer 3 Rasmus(fey Søn) , Thomas Rivald , Jakob

Næsten kamp Tirsdag den 4 Oktober Sundby B.K – B1908 kl.18.30 (mødetid kl.18.00) ps. tænkte på om der er en andet som gider skrive refearte , da det kunne være sjovt så jeg giver den til vores Hl Søren R . Hilsen H

Besøg8
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %