4. Kamp Viktoria – B1908

3 -1 (UDFORTJENT)

Hmm det var skue nået så udfortjent , at vi ikke for point med hjem eller vinder den kamp, og ham der var dommer hvor herre bevares , Søren for rødt kort for at blive ramt i brystet. Men vi for snakke med ham og modstanderne og for det til gult kort (10 min en mindre på bane) , så ind med Claus Jensen på mål. De scorer på en heldigt mål , men vi kæmper os til nogle chancer og endelig for Lennart scorer til 1-1 . Så spiller vi fanktisk meget fornuftigt bolden rund og kommer til nogle flere chancer , de for en skon mål mere bagud 2-1 , Claus J rammer stolpe , også går de ned og scorer til 3-1 PISSE UDFORTJENT!

Holdet var

Søren R

Jim

Bo R

Egon

Lennart

H

Jakob

Morten

Claus J

Næste Kamp lørdag den 24 September ude mod Kastrup B.K kl.10.00 (mødetid derude kl. (09.30)

Skriv et svar

Previous post 3. Kamp B1908 – Albertslund I F
Next post 5. Kamp Kastrup B.K – B1908