0 0
Read Time:48 Second

3 -1 (UDFORTJENT)

Hmm det var skue nået så udfortjent , at vi ikke for point med hjem eller vinder den kamp, og ham der var dommer hvor herre bevares , Søren for rødt kort for at blive ramt i brystet. Men vi for snakke med ham og modstanderne og for det til gult kort (10 min en mindre på bane) , så ind med Claus Jensen på mål. De scorer på en heldigt mål , men vi kæmper os til nogle chancer og endelig for Lennart scorer til 1-1 . Så spiller vi fanktisk meget fornuftigt bolden rund og kommer til nogle flere chancer , de for en skon mål mere bagud 2-1 , Claus J rammer stolpe , også går de ned og scorer til 3-1 PISSE UDFORTJENT!

Holdet var

Søren R

Jim

Bo R

Egon

Lennart

H

Jakob

Morten

Claus J

Næste Kamp lørdag den 24 September ude mod Kastrup B.K kl.10.00 (mødetid derude kl. (09.30)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %