8. Kamp B1908 – Aik Frederiksholm

1 – 8

Ja så fik vi spillet vores sidste kamp , Denne gang mod Aik Frederiksholm, Vi fik en chock føring på et oplæg fra Lennart som H scoret (den var til vores afdøde Holdledder Svenne , Savner dig.)

Men så scorer Aik Frederiskholm et par gangen , de var hurtig selv om vores målmand Søren havde nogle gode redniger. Vi fik en del chancer i 2 halvleg Ji, og mig kunne ikke finde ud af hvem som skulle skyde , Bjarne  F og Per Har nogle chancer,men den største var nok Egon som rammer stolpe taber 2 halvleg 0-2 (sammenlagt taber vi 8-1.Ps. Claus A fik gul Kort da han kom lidt forsent til en Tacklig 🙂 Holdet var

Søren R

Erik

Per

Bjarne Fey

Jim

Lennart

Egon

Hc

H

Claus A

Dommer Claus J . Tilskurer Michael L , Bo P , Lars , Fey & Hund. TAK FOR STØTTEN. VI HOLDER NU SOMMERFERIE , DER VIL VÆRE EN AFSLUTNING FEST HOS CALUS A & HELLE DEN 19 AUGUST MERE INFO FØLGER SES GOD SOMMER .

Skriv et svar

Previous post 7. Kamp B1908 – Sundby B.K
Next post Top Scorer 2017 Foråret