7. Kamp B1908 – Viktoria/Hb/Øif

2 -2

Ja så var det skue tæt på igen , vi kom foran efter ca 1 min. på mål af Benni . Kom også foran 2-0 på mål af Pede.Og vi skulle have vunden den kamp , men de chancer vi havde , Pede ,Henrik ,Ole bare for at nævne nogle. Men så for de scorer til 2-1 ,men vi forsætter med at spille fornuftigt , også ca 2 min før tid for Egon en tilbage lægning , som han desværrer skyder lige ud til modstanderen , Som scorer så 2-2.Øv .Men iegn en fornøjse at står og se jer 🙂 Og vores dommer Nørlev dømte til Ug.Tak Til mine venner Thomas og Pia for at støtte os. Næste kamp er ude mod Kb Onsdag den 24-10 kl 19.30

Holdet var

Egon ,Pede , Gårdmand , Erik , Jaco , Ole , Claus A , Henrik , Benni

Dagens Spiller Holdet.

Hilsen H OG P

Skriv et svar

Previous post 6. Kamp B1908 – Union
Next post 8. Kamp KB – B1908