0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

1 – 4

Så fik vi endelige spillet en kamp igen, da vi har haft lidt problemer med at stille hold. Vi startede med 1 Minut Stilhed til Ære For Svend Erik Jørgensen

Som sov ind i Lørdag den 3 Juni efter en frygtelig sygedom. 

hold 2017

Vi Spillede også med sørgebind .Kampen blev spillet i Svenne Ånd, og vi kæmpede hvad vi kunne , og der blev hygge at vores tilskurer ude på sidelinie med kolde øl:) (Bo P & Ole E) . Vi kom bagud som vi plejer med fik kæmpe os til 1-1 på en mål af Egon(Selv om folk rotte sig sammen og sagde det var Jim(Da Jim og mig havde et vædemål) . Men det var Egon som Scoret. Søren gik i stykker så Steen Mikkelsen måtte ind og står og gjor det godt , indtil Jim lavet et Straffe , og Mikkelsen prøver at drible hele vejen bum, taber 4-1. Bagefter hygge i klubben med et par kolde øl.

TUSIND TAK TIL SUNDBY B.K FOR AT DELTAGE (OG TAK TIL Ole E for billederne)

Holdet var

Søren R

Steen M

Bo J

Bjarne Fey (Tak fordi du gider hjælpe)

Egon

Erik

Hc

Jim

H

Vil gerne her til slut Minde min kære Ven Svenne du er skue Savnet , men tænker på du har fået det bedre. Og Jeg altid vil have minderne 🙂 .Og at jeg har mine bedste Fodbold Kammerater & Venner/ Venninder der passer på mig .ÆRER VÆRET DIT MINDET B1908 4 EVER. P.s Der var en mindehøjtidelighed Søndag den 18 Juni Kl 13.00 i Klubben

Hilsen H

Besøg6
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %