0 0
Read Time:42 Second

Torsdag den 4 Oktober
4 -1

Hold da op en kamp vi kom foran 1-0 efter 1 min på mål Claus A , 2-0 mål Jim ,3-0 Erik .Ja du læser rigtigt vi var foran 3-0.Og vand kampe 4-1 ,Sidste mål af Gårdmand. Og ikke nok med det vi spillede rigtigt flot ,næste hele kampen , og Claus a kom til mange chancer på stolpe , pede havde et hoved stød på overlægger.Så den kamp skal vi forsætte med at spille fodbold, det var nået af det bedste vi har spillet,Ps dommer Bo P dømte kampe til Ug . Dagens spiller Pede .TILLYKKE DRENGEN ! Ps. Tak til Søren R for støtte! ses næste torsdag hjemme igen sammen til.Hilsen P & H

Holdet.

Egon

Erik

Jim

Henrik

Benni

Pede

Gårdmand

Claus A

H (Comeback)

Besøg10
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %