0 0
Read Time:51 Second

2-1

Ja endnu en kamp spillet denne gang ude i Valby , på endnu en græsbane (forstår skue ikke hel hvorfor vi ikke kommer til at spille på kunst?) ,Nå vi kom bagud i 2 halvleg , ja i læste rigtigt vi holdte en halvleg(og det var nok ikke Jim skyld, han hvordan skal man sige det en dårlig dag på kontoret (Kom igen min wen) .Når Nøræev stod en “Suverent kamp ” og holdte os inde i kampen , og Claus A for smadrer den ind til 1-1 (men desvæerer taber vi 2-1 (Dommeren skal man nok heller ikke snakke om(kampe bliver aflyst da Claus A 2 gangen bliver sparket ned af den sammen mand (Så et lille slagsmål(og Gårdmand får gl kort også) .Bo P & undertegnede styrer holdet fra sidelinie . Dagens Spiller Steen Nørlev TILLYKKE :Hilsen H

Holdet som det så ud

Steen Nørlev

Jim

Egon

Benni

Jaco

Claus A

Pede

Gårdmand

Henrik

Afbud

Bo P , Madsen , Per , H ,Mikkelsen .Erik

Sidst opdateret den 11 Setember

Besøg7
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %