8. Kamp B1908 – Ab/Tårnby

2-4

Ja så fik vi spilede den sidste kamp ,og mod topholdet de kom foran 0-4 .Vi havde nogle chancer , men vi gav dem for meget plads.Fik i pause snakke om at presse dem lidt og vi for ,bedre fat i spilllet og Lennart scorer til 1-4 .og jeg for scoret til 2-4 .Så 2 halvleg vinder vi 2-0 på et godt sammenarbejde .Her på sæsonens afslutning vil jeg gerne takke mine hold kammerater for nogle hyggelige timer, og Bjarne Fey , Hc , Rene for at hjælpe os! Tusind tak (ser frem til vinter træning (og  den nye sæson! )Og tak til Nørlev & Bo P  for at hjælpe mig . Ses hilsen H

Holdet var

Steen nørlev

Erik

Henrik A

Egon

Lennart (Mål)

Pede

Fey

Hc

H (Mål)

Dommer Søren (Tak for hjælpe vi må hvis snakke med Claus J)

Skriv et svar

Previous post 7. Kamp KB – B1908
Next post Topscorer 2019