0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

2-1

Ja så fik vi spillede den sidste kamp i Foråret. Og det var en kamp mod Ab/Tårnby ude, Vi stillede op med en del afbud.Men vores plan virkede , vi fik tempoet ned , og kom foran 0-1 på mål af Lennart . Så fik Ab/Tårnby scorer til 1-1 på en felj, og deres andet måm, er et godt spørmål hvad der skete , vi havde hjørnespark og er alle gået med op på det , ingen ide om hvorfor vi gjore det? Men det korstede et mål og derved tabte vi 2-1.Men vi havde en del chancer Jeg havde et hvor målmand reder den og bolden ryder ud til Pede som rammer mig , eller var den skue gået ind, Henrik A har en flugter som de nok leder efter inu.Bennie han nogle gode indlæg.Så alt i alt en rimelig god Forårs sæson .,Nu starter sommer trænigen op regner med det bliver den onsdag den 26 juni.Mere info.Til sidst en lille bøn vil folk ikke nok melde sig ind så er det lidt nemmere med holdkortet.

Linket til indmeldelse er her B1908 indmeldelse .Venlig Hilsen Nørlev & Bo P & H (Til aller sidst tak til jer som har fuldt os vi ses snart til en nye sæson !

Holdet var følgende

Nørlev

Henrik

Bennie

Pede

Ole

Lennart

Hc

H

8 Styk

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %