0 0
Read Time:42 Second

2-2

Referat Vi spillede godt i hele kampen og begge hold havde flere chancer Steen M havde flere gode redniger ,I slutnigen af 1 halvleg fik Lennart en god aflevering og kom forbi en forsvarespiller og skød bolden ind i mål 1-0 .Fremad Valby startede anden halvleg godt og fik scorer 2 mål i de første 10 min.Heraf et på straffe . Vi forsøgte med godt spil at få scoret , hvilket også gav chancer til Fremad V .Men i kampens sidste minut fik vi udlignet efter et godt gennemspillet angreb hvor Peder skyder og Egon retter den af og ind i mål 2-2 (Dagens Piller Egon) Tak til Steen Nørlev forreferatet ses . Torsdag i Kb.

Holdet som det ser ud nu

Pede

Sten Mikkelsen

Steen Nørlev

Erik

Henrik

Benni

Egon

Bo P

Lennart

Dommer Claus J

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %