0 0
Read Time:46 Second

1-2

Ja så fik vi endnu en sejre hivet hjem til amager. Vi kom foran 1-0 på mål af H , for fin opspil af Pede (H som desværer også brædte en del chancer).Kampe blev spillet på en rigtigt gamle kunststorfbane (med elendigt lys og en gul boldt) .Men vi spille igen i 1 halvleg boldet rundt , og lod modstanderne løbe efter os .2 Halvleg starter lidt panik agtigt, med Lennart for scorer til 2-0 (mikkelsen havde igen nogle suverene redniger!.Dog for de scorer til 1-2 også går vi panik.Men for dog hevet sejrer hjem .Dagens spiller blev for 2 Gang i træk Pede Tilykke.Tak til Ole E for støtten!  Næste kamp er hjemme Tirsdag mod Fremad Valby kl. 19.35 (mødetid kl.19.00)

Holdet som det ser ud nu!

Erik

Steen Nørlev

Steen Mikkelsen

Henrik

Lennart

Benni

Pede

Bo P

Egon

H

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %