0 0
Read Time:42 Second

3-1

Ja så lykkes det vi vandt skue , og den måde var fanktisk ret pænt , kom foran 1-0 på mål af Fey , 2-0 Fey ,Farum kommer så op og presser os har et skud på stolpe , og eller har Nørlev styr på det hele (Og han tager da også lige et straffe) .Men de for scorer til 2-1 , men så lukker Lennart den 3-1 .Vi kunne og skulle have vundet lidt mere , men det er en sejre .TILLYKKE DRENGEN & OGSÅ TILLYKKE TIL Rene hold de vandt 5-3 over Ab/Tårnby.En god dag for holdene.Vores næste kamp er mandag ude mod Fremad Valby!

Holdet Var

Erik

Benni

Henrik

Pede

Carsten

Nørlev

Lennart

Bjarne Fey

Claus A

Dommer Claus Jensen.

Afbud

H

Jaco

Bo P

Madsen

Egon (Syg)

Opdateret den 15 maj

Besøg8
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %