5. Kamp B1908 – Farum B.K

3-1

Ja så lykkes det vi vandt skue , og den måde var fanktisk ret pænt , kom foran 1-0 på mål af Fey , 2-0 Fey ,Farum kommer så op og presser os har et skud på stolpe , og eller har Nørlev styr på det hele (Og han tager da også lige et straffe) .Men de for scorer til 2-1 , men så lukker Lennart den 3-1 .Vi kunne og skulle have vundet lidt mere , men det er en sejre .TILLYKKE DRENGEN & OGSÅ TILLYKKE TIL Rene hold de vandt 5-3 over Ab/Tårnby.En god dag for holdene.Vores næste kamp er mandag ude mod Fremad Valby!

Holdet Var

Erik

Benni

Henrik

Pede

Carsten

Nørlev

Lennart

Bjarne Fey

Claus A

Dommer Claus Jensen.

Afbud

H

Jaco

Bo P

Madsen

Egon (Syg)

Opdateret den 15 maj

Skriv et svar

Previous post 4. Kamp Viktoria/Hb/Øif – B1908
Next post 6. Kamp Fremad Valby – B1908