0 0
Read Time:42 Second

2- 0

Ja så fik vi spille 3 kamp .Og så mod Fremad Amager , vi ramte ikke hinaden i 1 halvleg så kom bagud 2-0 .Men 2 halvleg havde vi da et par chancer ,men ind ville bolden ikke.Og ca 10 min ør tid skulle fa have haft en gul kort for at bremse mig .Men lidt positivt var at der var Comeback til Mikkelsen på målet , og Claus A på bane .Nu har vi 16 dage pause indtil næste kamp.Ps dagens spiller blev Steen Mikkelsen .Tak til dem der var mødt op og støtte os! Ses onsdag den 18 september.Ps. ang dagens spiller vil det for eftertiden værer Nørlev og Bo P Og Mig der vælger .

Holdet som det var

Egon

Erik

Bo P

Henrik

Benni

Claus A

Bjarne Fey

Lennart

Steen Mikkelsen

H

Besøg430
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %