1.Kamp Husum B1908

2-6

Så kom vi i gang med vores turnering ,efter en god gang sommer træning , som viste sig at være det hele værd.

 Da vi ankommer til Husum begynder det at regne, Vi er desværre kun 7 , men vi finder en taktik som viste sig at være det rigtige.

Vi fik dem ned i tempo .Jeg scorer til 1 – 0 ,Benni 2-0 ,Theis 3-0 ,og H til 4-0 .Så ca 20 sek før pause scorer Husum til 4-1 JA 4-1 til os.Vi forsætter den gode stil i anden halvleg  ,vi bliver godt nok lidt trykke tilbage men Benni scorer til 5-1  , og så scorer Henrik A 6-1  .Og de scorer til 6-2,Fuck en fed kamp , viser virkelig at trænigen har hjulpet. Vi spiller bolden flot rundt , Næste kamp er hjemme mod Valby Onsdag den 28 August kl. 19.35. Ses Vi ! Venlig Hilsen Nørlev & H

Holdet var

Stenn Nørlev (PÅ Mål)

Erik . Benni .Henrik (Forsvar)

Theis .Pede (midtbane)

H (Angriber)

Skriv et svar